امروز جمعه 12 شهریور 1389, 11:47 am

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
 جعل سابقه کار 
نويسنده پيغام

تاريخ عضويت: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 2:00 pm
کرده: 0 تشکر
دریافت شده: 0 تشکر
پست جديد جعل سابقه کار
با سلام
من 5 سال پیش در قسمتی از ارتش خدمت وظیفه را به پایان رساندم. در روز آخر قسمت مربوط تقدیر نامه ای به مضمون اینکه "18 ماه را در قسمت مربوطه و در رابطه با رشته تحصیلی خود در آن مرکز به پایان رسانده ام" به من داد. مشکل از آنجا شروع شد که تقدیر نامه بعد از مهر شدن , توسط فرماده قسمت نیز امضا می شد ولی روزی که من برای دریافت تقدیرنامه رفتم نه فرمانده بود و نه جانشینش. تقدیرنامه من مهر شده دست منشی قسمتمون بود و از من خواست تا صبر کنم تا فرمانده برگردد و امضا کند. بعد از مدتی که منتظر شدم فرمانده نیامد و من هم چون می خواستم زودتر بروم از منشی تقاضا کردم تا تقدیرنامه را بدهد. پارسال رفتم تا مدارکم را برای پرونده مهاجرت ترجمه کنم و خواستم تا این تقدیرنامه را هم برای اینکه نشان دهد در دوره سربازی در رشته خودم کار کردم, اضافه کنم و خودم امضاش کردم. وقتی مدارک را برای ترجمه فرستادم , تقدیرنامه را دیگه پس ندادند. من هم بعد از یکی دو بار پیگیری از داروترجمه بی خیال شدم چون اون فقط یک تقدیرنامه بود. امروز از طرف وکیل شرکتی که برایشان کار میکنم بهم گفتند که باید بری و در این مورد توضیح بدی. میشه راهنمایم کنیند لطفا.

سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 2:51 pm
مشخصات
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي: